Güncel Eğitim-Öğretim terimleri sözlüğümüzde Bireysel Öz-Yetkinlikler Tabanı terimi ile ilgili, kısa açıklayıcı bilgiler aşağıda gösterilmektedir. Bireysel Öz-Yetkinlikler Tabanı nedir? Bireysel Öz-Yetkinlikler Tabanı ne demek? Bireysel Öz-Yetkinlikler Tabanı hakkında kısa bilgi gibi içerik arayışınıza cevap olabilecek kısa bilgiler sayfamızda yer almaktadır.
Bireysel Öz-Yetkinlikler Tabanı Terimi Hakkında Bilgiler
Eğitim-Öğretim Terimi Olarak Bireysel Öz-Yetkinlikler Tabanı:
Kişilerin çalışma alanlarının gerektirdiği zihinsel, düşünsel ve fiziksel yetkinlikleri oluşturan öz, birbirinden türetilemeyen özellik, bilgi-becerilerdir.
Benzer Eğitim-Öğretim Terimleri
Abece: 1. Bir dilin seslerini gösteren harflerin kararlaşmış bir sıraya göre dizilmiş takımı.
2. Okuma öğreneceklere harfleri ve okuma yolunu gösteren kitap.
Abece Öğretimi: Çocuklara ya da yetişkinlere okuma yazma ile ilgili ilk ve temel becerileri kazandırmak amacını güden öğretim.
Abece Yöntemi: Önce harflerin, sonra ab, ac, ad gibi bileşimlerin ve en sonunda sözcüklerin tanıtılmasına dayanan bir okuma öğretimi yöntemi.
Acıyitimi: Sinir bozukluğu, çok ilâç alma ve donma gibi nedenlerle acı duyumunun bir bölüğünün ya da bütününün yok olması.
Açık Hava Okulu: Çocukların, temiz havadan ve güneşten bol bol yararlanmalarını sağlamak amacıyla derslikleri ve öteki bölümleri özel olarak yapılmış ve donatılmış olan okul.
Terimler Sözlüğü Ana Sayfa
Online Eğitim-Öğretim Terimleri Sözlüğü